Winnend ondernemingsplan maken

Start een bedrijf , begin met een winnend ondernemingsplan

Wilt u een eigen bedrijf beginnen? Start als ZZP, Freelance, de koop van een bestaand bedrijf, via een management buy-in of als parttime ondernemer. Er zijn veel mogelijkheden om ondernemer te worden. In alle gevallen heeft u een goed ondernemingsplan (business case) nodig. Tijdens deze cursus maakt u uw ondernemingsplan. We behandelen alle onderdelen stap voor stap. Aan het einde van deze cursus heeft u een compleet plan waarmee u direct kunt starten of waar u mee naar een financier kunt stappen. (De verschillende financieringsvormen komen ook aan de orde van UWV, Bank, Business Angels tot Crowdfunding etc.)

De cursus bestaat uit 5 dagdelen/avonden en is inclusief materiaal (boek en sjabloon ondernemingsplan). De investering is 495

Uw docent is Peter Bosman, hij is bedrijfskundige, ervaren trainer en ondernemer. Bij het IMK beoordeelde hij ondernemingsplannen. Daarnaast had hij verschillende bedrijven en is hij eigenaar van uitgeverij Publimix, uitgever van toonaangevende ondernemersboeken. 

Meer informatie, bel 072-5315709