Winnend Ondernemingsplan Maken PUBLIMIX

Start een bedrijf, begin met een winnend ondernemingsplan!

Wil je een eigen bedrijf beginnen? Start als ZZP, Freelance, de koop van een bestaand bedrijf, via een management buy-in of als parttime ondernemer. Er zijn veel mogelijkheden om ondernemer te worden. In alle gevallen heeft u een goed ondernemingsplan (business case) nodig. Tijdens deze cursus maakt jij je ondernemingsplan. We behandelen alle onderdelen stap voor stap. Aan het einde van deze cursus heb je een compleet plan waarmee je direct kunt starten of waar je mee naar een financier kunt stappen. (De verschillende financieringsvormen komen ook aan de orde van UWV, Bank, Business Angels tot Crowdfunding etc.).

De cursus bestaat uit 5 dagdelen/avonden en is inclusief materiaal (boek en sjabloon ondernemingsplan). De investering is 495 euro.

Jouw docent is Peter Bosman, hij is bedrijfskundige, ervaren trainer en ondernemer. Bij het IMK beoordeelde hij ondernemingsplannen.
Daarnaast had hij verschillende bedrijven en is hij eigenaar van uitgeverij Publimix, uitgever van toonaangevende ondernemersboeken. 

Meer informatie? Bel naar 072-5315709