Vinkgids Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis.

 Vinkgids
12,95

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Strand, zee, duinen, bossen en polders. Het gebied rond Bergen heeft het allemaal. En daardoor staat deze gemeente al jaren in de top drie van vogelgebieden. Bijna nergens anders zijn zoveel verschillende vogels te zien. We maakten er een film én een boek over. 

Maar waar zijn die vogels dan?
Je ziet ze pas als je er op gaat letten. En dan ontdek je dat  het er heel veel zijn. Met deze gids ontdekt u welke vogels er per gebied te vinden zijn en wat hun eigenaardigheden zijn. U houd precies bij welke vogels u heeft gezien.  

Ook geschikt voor kinderen?
Jazeker, kinderen leren sneller dan de meeste volwassenen. Ze kennen bijvoorbeeld met gemak honderd pokemon poppetjes uit hun hoofd. Een paar vogels herkennen moet dan geen enkel probleem zijn. Iedere keer dat u een nieuwe vogel herkent kunt u het hokje afvinken. Voor u het weet is de verzameling compleet. Wie het eerste een vol boekje heeft is de winnaar. En de beloning is groot, u wint een leuke tijd in de natuur én u oefent uw diepste jaag- en verzamelinstincten op een diervriendelijke manier.

Voor vogelaars
Deze gids is het een must voor elke vogelaar van beginner tot ervaren vogelkenner. Want naast de foto’s waaraan u vogels herkent vindt u een schat aan wetenswaardigheden over gewone vogels en vreemde vogels.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2014 Publimix | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Betaalmethodes