Product reviews door onze klanten

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Service en kwaliteit zijn voor ons twee belangrijke termen. Als u bij ons een aankoop heeft gedaan dan horen wij graag van u. Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling van het product, de service en uw algehele indruk. Na uw aankoop zullen wij u daarom vragen een beoordeling achter te laten op onze website. Niet alleen wij worden hiermee geholpen om onze service voor u nog verder te verbeteren, u helpt ook medeliefhebbers bij het maken van de juiste keuze. Wat is er nou fijner dan een keuze te kunnen maken op basis van beoordelingen van andere liefhebbers? Help ons en uzelf met het plaatsen van een review. Lees hieronder de meest recente beoordelingen.


1.  Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

1. Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

Piet 10-12-2015 5 van 5 sterren!

Ik ben ZZP'er in de bouw aannemers en particliere klanten willen altijd de laagste prijs. Met dit boek kan ik laten zien dat mijn prijzen heel redelijk zijn. Ik lever goed werk dus achteraf nooit gezeur over geld. Dit boek heeft me nu al veel opgeleverd.

1.  Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

1. Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

R.J. Top 21-09-2011 4 van 5 sterren!

Recent (september 2014) Prijzen & Tarievengids 2014/2015 ontvangen. Heb de methodieken geprobeerd en kwam op een goed uurtarief, klopte ook met de gegevens van de bestaande beroepen uit de gids. Goed om te weten dat mijn tarief vergelijkbaar is en niet te hoog of te laag. Met vriendelijke groet.

Aannemen van personeel!

Aannemen van personeel!

Erik Doorneweerd 05-11-2010 4 van 5 sterren!

Dit is een heel bruikbaar boek. Veel wat er in staat weet je al een beetje, maar dit boek diept alles net even verder uit. Een heel handig naslagwerk als je denkt aan uitbreiding.

2. ZZP Gids 2017

2. ZZP Gids 2017

Erik Doorneweerd 05-11-2010 5 van 5 sterren!

Handig en compleet, staat boven de andere titels die ik over dit onderwerp heb gelezen. De auteur gaat er van uit dat de lezer volwassen is, een verademing met de toon van veel andere boeken die doen alsof je als starter als een kind behandeld moet worden. Kortom een complete en up-to-date gids, aanrader!

4. Administratie voor startende ondernemers zzp en mkb.

4. Administratie voor startende ondernemers zzp en mkb.

S.E. van der Stok 29-01-2009 5 van 5 sterren!

Een bruikbaar en compleet overzicht. Goed voor starters die twijfelen of ze een deel van hun eigen administratie willen gaan doen.

1.  Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

1. Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

J. Zandhorst 17-09-2008 4 van 5 sterren!

Recent heb ik de uitgave Prijzen & Tarievengids 2008-2009 besteld en gelezen. Deze uitgave geeft een goed beeld van de factoren waarvan een tarief afhankelijk is en hoe dit tot stand komt. Door de actuele status en de manier waarop deze uitgave tot stand is gekomen (enquête) geeft de uitgave een goed beeld van de huidige markt en kan de lezer bepalen of zijn tarief marktconform is. In mijn geval i... Lees verder

2. Handboek Parttime ondernemen

2. Handboek Parttime ondernemen

jan klant 08-02-2008 4 van 5 sterren!

Dit boek heeft me goed op weg geholpen bij mijn start. Ik ben parttime ondernemer geworden en na een jaar was ik fulltime bezig.

1.  Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

1. Prijzen & Tarievengids ZZP en MKB 2017

K. Kees 19-11-2006 4 van 5 sterren!

Handig boek, heeft me vooral goed geholpen bij onderhandelingen. Sommige omstandigheden vereisen een ander tarief, de gids helpt me. Ik dacht eerste dat ik het maar een keer nodig had om mijn tarief te bepalen maar ik gebruik het veel vaker.

Pagina(s) gevonden:  1 

Beoordelingen 1 tot en met 8 (van 8 beoordelingen)

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2014 Publimix | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Betaalmethodes