ZZP Gids 2018 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis.

 ZZP Gids 2018
€25,50

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

De nieuwe ZZP Gids 2018. Tips, informatie voor ZZP'ers. Alle wetswijzigingen en regels. VAR, contracten, tarieven belasting, offertes, ondernemingsplannen etc. 

Hoe wordt u zzp'er?
Op een dag bedenkt u dat u voor uzelf wilt beginnen, u schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel (KvK) en u start uw eigen bedrijf. Op zich kan het geen kwaad om domweg te starten en met vallen en opstaan te leren ondernemen, toch het is wat makkelijker en goedkoper om van de ervaringen van andere ondernemers te leren en de beginnersfouten over te slaan. 

Veel mensen lopen rond met het idee om iets voor zichzelf te gaan doen. Sommigen beginnen maar de meesten stellen het uit, ze zien de start van een eigen bedrijf als iets waarbij er geen weg terug is. En dat klopt natuurlijk niet, iedereen zou zichzelf de kans moeten geven om eens een jaar te ondernemen en dan te kijken of het goed bevalt.

In deze gids leest u alles over het starten als ZZP'er. Ook kunt u de gids goed gebruiken als checklist bij de start van uw bedrijf, alle onderwerpen komen aan bod. 
De ZZP Gids uw onmisbare naslagwerk. De basis voor een succesvol bedrijf. Zowel voor zelfstandigen zonder personeel, freelancers als opdrachtgevers. Met dit boek blijftt u op de hoogte van de nieuwste regels. De gids bevat veel praktische tips waarvan u dagelijks plezier zult hebben. Alles over rechtsvormen, administratie, belasting, verzekeringen, pensioen, kwaliteit, werkruimte, netwerken, marketing en acquisitie. De ZZP gids wordt jaarlijks bijgewerkt en het boek staat vol tips en checklists. 

Alles over
Belastingen
Tarieven
Acquisitie
Netwerken
Pensioenen
Wanbetalers
Administratie
Marketing
Communicatie
Rechtsvormen
Begrotingen
Belasting
verzekeringen
Algemene voorwaarden
 

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2014 Publimix | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Betaalmethodes