Administratie voor startende ondernemers zzp en mkb. Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis.

 Administratie voor startende ondernemers zzp en mkb.
€24,50

Model: 978907431233

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Zesde editie, bijgewerkte en vernieuwd.
Met dit boek kunt u stap voor stap aan de slag met uw boekhouding. Op leesbare wijze maakt u kennis met alle facetten van de administratie, van het kiezen van een goede boekhouder tot de aanschaf van een boekhoudpakket. Maar ook dagelijkse zaken zoals het bewaren van bonnetjes en het doen van BTW-aangifte komen aan bod.
De opzet van dit boek volgt de vragen die ontstaan bij de start van een onderneming. Aan de hand van de eisen die de fiscus, de accountant en de bank aan een boekhouding stellen, wordt een administratie opgezet.

Met behulp van dit boek bent u in staat om een geschikt boekhoudpakket te kiezen en uw administratie op te zetten en bij te houden. De informatie in dit boek is gericht op de praktijk. Met wat moeite en inspanning hoeft het voeren van uw administratie geen grote problemen op te leveren. Wie een wat ingewikkelder boekhouding moet voeren raadpleegt collega's of een professioneel administratiekantoor om de administratie efficiënt op te zetten.  
Alles over
* Financiële administratie
* Personeelsadministratie
* Rittenadministratie
* Urenadministratie
* Klantenadministratie
* Offertes en correspondentie
* Akten en officiële documenten

1 review

Onze klanten gaven de Administratie voor startende ondernemers zzp en mkb. een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door S.E. van der Stok op 29 januari 2009

Een bruikbaar en compleet overzicht. Goed voor starters die twijfelen of ze een deel van hun eigen administratie willen gaan doen.

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2014 Publimix | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Betaalmethodes